MENI
23.11.2021.

Предсједавајући Представничког дома ПСБиХ др Денис Звиздић упутио телеграм саучешћа предсједнику Собрања и предсједнику Владе Сјеверне Македоније

Поводом тешке саобраћајне несреће која се догодила јутрос у Бугарској у којој је запаљен аутобус са путницима из Сјеверне Македоније, у име грађана Босне и Херцеговине и у име Колегијума Представничког дома ПСБиХ, предсједавајући Представничког дома ПСБиХ др Денис Звиздић упутио је телеграм саучешћа предсједнику Собрања Сјеверне Македоније Talatu Džaferiju и предсједнику Владе Сјеверне Македоније Zoranu Zaevu. У телеграму саучешћа пише:

"Дубоко нас је потресла вијест о стравичној несрећи у Бугарској када се запалио аутобус у којем је живот изгубило најмање 46 ваших грађана, а више њих повријеђено. У овим тешким тренуцима за Вашу земљу, наше мисли су с Вашим грађанима.

Молим Вас да породицама погинулих пренесете изразе искреног саучешћа, а повријеђеним грађанима желимо брз опоравак", навео је предсједавајући Представничког дома ПСБиХ др Денис Звиздић у телеграму саучешћа. (крај)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу