MENI
23.11.2021.

Predsjedatelj Zastupničkog doma PSBiH dr. Denis Zvizdić uputio telegram sućuti predsjedniku Sobranja i predsjedniku Vlade Sjeverne Makedonije

Povodom teške prometne nesreće koja se dogodila jutros u Bugarskoj u kojoj je zapaljen autobus sa putnicima iz Sjeverne Makedonije, u ime građana Bosne i Hercegovine i u ime Kolegija Zastupničkog doma PSBiH, predsjedatelj Zastupničkog doma PSBiH dr. Denis Zvizdić uputio je telegram sućuti predsjedniku Sobranja Sjeverne Makedonije Talatu Džaferiju i predsjedniku Vlade Sjeverne Makedonije Zoranu Zaevu. U telegramu sućuti piše:

"Duboko nas je potresla vijest o stravičnoj nesreći u Bugarskoj kada se zapalio autobus u kojem je život izgubilo najmanje 46 vaših građana, a više njih povrijeđeno. U ovim teškim trenucima za Vašu zemlju, naše misli su s Vašim građanima.

Molim Vas da obiteljima poginulih prenesete izraze iskrene sućuti, a povrijeđenim građanima želimo brz oporavak", naveo je predsjedatelj Zastupničkog doma PSBiH dr. Denis Zvizdić u telegramu sućuti. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću