MENI
23.11.2021

Predsjedavajući Predstavničkog doma PSBiH dr. Denis Zvizdić uputio telegram saučešća predsjedniku Sobranja i predsjedniku Vlade Sjeverne Makedonije

Povodom teške saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros u Bugarskoj u kojoj je zapaljen autobus sa putnicima iz Sjeverne Makedonije, u ime građana Bosne i Hercegovine i u ime Kolegija Predstavničkog doma PSBiH, predsjedavajući Predstavničkog doma PSBiH dr. Denis Zvizdić uputio je telegram saučešća predsjedniku Sobranja Sjeverne Makedonije Talatu Džaferiju i predsjedniku Vlade Sjeverne Makedonije Zoranu Zaevu. U telegramu saučešća piše:

"Duboko nas je potresla vijest o stravičnoj nesreći u Bugarskoj kada se zapalio autobus u kojem je život izgubilo najmanje 46 vaših građana, a više njih povrijeđeno. U ovim teškim trenucima za Vašu zemlju, naše misli su s Vašim građanima.

Molim Vas da porodicama poginulih prenesete izraze iskrenog saučešća, a povrijeđenim građanima želimo brz oporavak", naveo je predsjedavajući Predstavničkog doma PSBiH dr. Denis Zvizdić u telegramu saučešća. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću