MENI
17.11.2023.

Предсједавајући Дома народа и предсједавајући Делегације ПСБиХ у ПСНАТО Кемал Адемовић са учесницима 105. Rose Roth семинара ПСНАТО посјетили Фрањевачки самостан Духа светог и Музеј Фрањевачког самостана у Фојници

Предсједавајући Дома народа ПСБиХ и предсједавајући Делегације ПСБиХ у ПСНАТО Кемал Адемовић са учесницима 105. Rose Roth семинара ПСНАТО посјетили су Фрањевачки самостан Духа светог и Музеј Фрањевачког самостана у Фојници.

Овом приликом гвардијан Фрањевачког самостана фра Марио Катушић упознао је госте из Парламентарне скупштине БиХ и ПСНАТО са историјом самостана те су након тога обишли црквену и музејску збирку.

Била је то и прилика за угодан разговор и упознавање са документима и експонатима од посебне вриједности као и библиотеком гдје су гости били у прилици видјети и неке од рукописа и писама од посебне вриједности из својих земаља и регија из којих потичу и из којих су дошли.

Гостима из ПСБиХ и ПСНАТО је у цркви самостана приређен прикладан концерт, а задржали су се у угодном разговору са фратрима самостана. (крај)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу