MENI
17.11.2023.

Predsjedatelj Doma naroda i predsjedatelj Izaslanstva PSBiH u PSNATO Kemal Ademović sa sudionicima 105. Rose Roth seminara PSNATO posjetili Franjevački samostan Duha svetog i Muzej Franjevačkog samostana u Fojnici

Predsjedatelj Doma naroda PSBiH i predsjedatelj Izaslanstva PSBiH u PSNATO Kemal Ademović sa sudionicima 105. Rose Roth seminara PSNATO posjetili su Franjevački samostan Duha svetog i Muzej Franjevačkog samostana u Fojnici.

Ovom prigodom gvardijan Franjevačkog samostana fra Mario Katušić upoznao je goste iz Parlamentarne skupštine BiH i PSNATO sa poviješću samostana te su nakon toga obišli crkvenu i muzejsku zbirku.

Bila je to i prigoda za ugodan razgovor i upoznavanje sa dokumentima i eksponatima od posebne vrijednosti kao i knjižnicom gdje su gosti bili u prigodi vidjeti i neke od rukopisa i pisama od posebne vrijednosti iz svojih zemalja i regija iz kojih potiču i iz kojih su došli.

Gostima iz PSBiH i PSNATO je u crkvi samostana priređen prikladan koncert, a zadržali su se u ugodnom razgovoru sa fratrima samostana. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću