MENI
15.6.2010.

СУСРЕТ ЗАМЈЕНИКА ПРЕДСЈЕДАВАЈУЋЕГ ПРЕДСТАВНИЧКОГ ДОМА, БЕРИЗА БЕЛКИЋА С АМБАСАДОРОМ ВЕЛИКЕ БРИТАНИЈЕ У БиХ



Замјеник предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Бериз Белкић се данас сусрео с амбасадором Велике Британије у нашој земљи Michaelom Tathamom.

Необичан повод за овај сусрет, како је рекао амбасадор Татхам, је што је ученица четвртог разреда основне школе из Илијаша, Амила Хабибић као награду за најуспјешнији ликовни рад на прошлогодишњем такмичењу, добила могућност да буде „нови британски амбасадор на један дан“.
Дјевојчица Амила Хабибић и њена пријатељица Нејра Ченгић су због тога у пратњи амбасадора Tathama, са којим су пријеподне провеле у Амбасади Велике Британије, гдје су се упознале са службеницима амбасаде и њиховим уобичајеним активностима, присуствовале сусрету замјеника предсједавајућег Представничког дома ПС БиХ Бериза Белкића и амбасадора Tathama.
Белкић је одговорио на питања које су дјевојчице генерално имале о раду политичара и посебно на питања о заштити околине. У друштву амбасадора Tathama дјевојчице ће након посјете Парламентарној скупштини БиХ, присуствовати седмом Kids фесту који се одржава у Сарајеву. (крај) 


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу