MENI
18.2.2010.

ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА ЗА ЖАЛБЕ ГРАЂАНА НА РАД ПОЛИЦИЈСКИХ СЛУЖБЕНИКА БиХ



На 7. сједници Одбора за жалбе грађана на рад полицијских службеника БиХ, као сталног тијела Парламентарне скупштине БиХ, између осталог, одржан је састанак са представницима Граничне полиције БиХ и Државне агенције за истраге и заштиту на тему „Искуство у раду тијела (комисија) у полицијским агенцијама која се баве питањима жалби грађана и полицијских службеника“.


 

Током разговора, чланови Одбора су се упознали са структуром и начином рада одјела Граничне полиције БиХ и Државне агенције за истраге и заштиту, с посебним нагласком на одјеле који се баве питањима жалби грађана на рад полицијских службеника БиХ. Саговорници су се сложили како је досадашња сарадња веома конструктивна али, у циљу квалитете рада, треба учинити све напоре за даљње унапређење сарадње. Такођер, чланови Одбора су у обавијестили представнике Граничне полиције и СИПА-е како у скорије вријеме планирају посјетити ове полицијске агенције. 
У име Граничне полиције БиХ састанку је присуствовао Мугдин Вранац, начелник Уреда за професионалне стандарде и унутрашњу контролу, а у име СИПА-е Мирза Лишиновић, помоћник директора  Одјела за унутрашњу контролу. (крај)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу