MENI
18.2.2010.

ODRŽANA SJEDNICA ODBORA ZA ŽALBE GRAĐANA NA RAD POLICIJSKIH SLUŽBENIKA BiH



Na 7. sjednici Odbora za žalbe građana na rad policijskih službenika BiH, kao stalnog tijela Parlamentarne skupštine BiH, između ostalog, održan je sastanak sa predstavnicima Granične policije BiH i Državne agencije za istrage i zaštitu na temu „Iskustvo u radu tijela (povjerenstava) u policijskim agencijama koja se bave pitanjima žalbi građana i policijskih službenika“.

Tijekom razgovora, članovi Odbora su se upoznali sa ustrojstvom i načinom rada odjela Granične policije BiH i Državne agencije za istrage i zaštitu, s posebnim naglaskom na odjele koji se bave pitanjima žalbi građana na rad policijskih službenika BiH. Sugovornici su se složili kako je dosadašnja suradnja veoma konstruktivna ali, u cilju kvalitete rada, treba učiniti sve napore za daljnje unapređenje suradnje. Također, članovi Odbora su u obavijestili predstavnike Granične policije i SIPA-e kako u skorije vrijeme planiraju posjetiti ove policijske agencije. 
U ime Granične policije BiH sastanku je nazočio Mugdin Vranac, načelnik Ureda za profesionalne standarde i unutarnju kontrolu, a u ime SIPA-e Mirza Lišinović, pomoćnik ravnatelja Odjela za unutarnju kontrolu. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću