MENI
14.10.2009.

ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА КОМИСИЈЕ ЗА ФИНАНСИЈЕ И БУЏЕТ ДОМА НАРОДА



На данас одржаној 39. сједници Комисије за финансије и буџет Дома народа Парламентарне скупштине БиХ, разматрани су ревизорски извјештаји пословања једанаест институција за 2008. годину, које су на основу мишљења Канцеларије за ревизију институција за 2008. годину, добила оцјену с резервом.

На сједници су разматрани извјештаји о пословању Агенције за промоцију страних инвестиција у БиХ – ФИПА, Предсједништва БиХ и Министарства иностраних послова БиХ које је презентовала Душанка Мајкић, као и извјештаји Института за акредитовање, Дирекције за цивилно ваздухопловство БиХ, чији је извјестилац био Адем Ибрахимпашић.
Такођер, на данашњој сједници су разматрани извјештаји о пословању Државне агенције за истраге и заштиту БиХ, Министарства цивилних послова БиХ и Канцеларије за разматрање жалби, о чијем је пословању извјестио Хазим Ранчић и извјештаји пословања Комисије за концесије БиХ, Меморијалног центра Сребреница и Институције омбудсмена за људска права БиХ, извјестилац Драго Љубичић.
Током излагања извјештаја о пословању наведених институција, предложени су закључци о којима ће се Комисија очитовати након окончања разматрања свих ревизорских извјештаја која су добила мишљење с резервом од Канцеларије за ревизију институција БиХ. (крај)   


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу