MENI
10.9.2009.

ODRŽANA SJEDNICA POVJERENSTVA ZA FINANCIJE I PRORAČUN DOMA NARODA



Na danas održanoj 35. sjednici Povjerenstva za financije i proračun Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, podržan je Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o plaćama i naknadama u institucijama Bosne i Hercegovine, predlagatelj Vijeće ministara BiH.

Također, podržan je Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osiguranju depozita u bankama BiH, čiji je predlagatelj Vijeće ministara BiH. 
Povjerenstvo je razmatralo Zahtjev Ureda za razmatranje žalbi BiH za vjerodostojnim tumačenjem članka 52. stav (6) Zakona o javnim nabavama. Prihvaća se mišljenje Vijeća ministara BiH o zahtjevu za vjerodostojnim tumačenjem članka 52. Stav (6) Zakona o javnim nabavama, te Povjerenstvo smatra da se Zahtjev uputi Ustavnopravnom povjerenstvu koje bi, nakon utvrđivanja konačnog prijedloga vjerodostojnog tumačenja, Zahtjev uputilo Domu naroda za konačno davanje vjerodostojnog tumačenja članka 52. Stav (6) Zakona javnim nabavama.
Članovi Povjerenstva su primili k znanju Šestomjesečno financijsko izvješće Ureda za reviziju institucija BiH za 2009. godinu.
Razmatran je Nacrt proračuna Ureda za reviziju institucija BiH za 2010. godinu i članovi Povjerenstva su odlučili da se o njemu izjasne na narednoj sjednici. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću