MENI
3.3.2009.

PREDSJEDATELJ BERIZ BELKIĆ SUSREO SE SA VELEPOSLANIKOM VELIKE BRITANIJE U BIH



„Polazeći od činjenice da je BiH jedinstven ekonomski prostor i da pripada širem evropskom okruženju, jasno je da je neophodno napraviti program sa prijedlogom mjera za ublažavanje loše ekonomske situacije u BiH i posljedica koje svjetske ekonomska kriza ima na bh. ekonomiju“, rekao je predsjedatelj Zastupničkog  doma Parlamentarne skupštine BiH Beriz Belkić tijekom današnjeg susreta sa veleposlanikom ambasadorom Velike Britanije u našoj zemlji Michaelom Tathamom.

Veleposlanik Tatham je pozitivno ocijenio susret predstavnika entiteskih i državnog parlamenta kao pokazatelj da se i „unutar institucionalne kompleksnosti BiH uvijek može pronaći okvir za dijalog i suradnju“.
„Tek odnedavno su predstavnici izvršne vlasti počeli govoriti o konkretnim pokazateljima ekonomske krize, što znači da tek dolazimo u situaciju da se problem artikulira“, naglasio je Belkić, objašnjavajući da je jedan od zaključaka sastanka predsjedatelja parlamenata bio da se pozovu predstavnici izvršne vlasti da žurno organiziraju slične susrete kako bi se ponudili odgovori na tešku ekonomsku situaciju u BiH. (kraj)   

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću