MENI
19.5.2015.

Izaslanstvo Parlamentarne skupštine BiH u Strazburu na Interparlamentarnom sastanku sa Izaslanstvom Europskog parlamenta za odnose sa BiH i Kosovom



Izaslanstvo Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH), predvođeno predsjedateljem Zajedničkog povjerenstva za europske integracije Nikolom Lovrinovićem, boravit će 20. i 21. svibnja u Strazburu, gdje će biti održan 17. interparlamentarni sastanak s Izaslanstvom Europskog parlamenta za odnose sa Bosnom i Hercegovinom i Kosovom.

Izaslanstvo PSBiH, u kojoj su i članovi Zajedničkog povjerenstva za europske integracije Aleksandra Pandurević, Zdenka Džambas, Fehim Škaljić i Saša Magazinović, razgovarat će u Strazburu sa europskim parlamentarcima o obvezama naše zemlje nakon što od 1. lipnja ove godine na snagu stupi Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju.

Tijekom dvije radne sesije, kojima će zajednički predsjedavati gospodin Lovrinović i predsjednik Izaslanstva Europskog parlamenta za odnose sa BiH i Kosovom Tonino Picula, bit će riječi i o ulozi PSBiH u budućim reformskim procesima na putu naše države ka članstvu u Europskoj uniji. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću