MENI
1.6.2016.

Službenici Parlamenta Federacije BiH posjetili Parlamentarnu skupštinu BiHU radnom posjetu Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine (PSBiH) danas su boravili službenici obaju domova Parlamenta 
Federacije BiH (FBiH).

Tijekom posjeta, čiju je organizaciju pomogla Misija OESS-a u BiH, razmijenjena su iskustva u radu parlamentarnih službenika u oba parlamenta s ciljem ostvarivanja bolje suradnje i snažnijeg zajedničkog uključivanja ovih zakonodavnih institucija u proces europskih integracija naše zemlje. 

Nakon što je goste iz Parlamenta FBiH pozdravila tajnica Zajedničke službe PSBiH Aida Koristović, oni su, u paralelnim i odvojenim sesijama, upoznati sa zadacima, aktivnostima pojedinih sektora, kao i sa sadržajem strateških dokumenata koji se koriste u tim sektorima PSBiH. 

Voditelj Sektora za odnose s javnošću PSBiH Zlatko Vukmirović predstavio je gostima iz Parlamenta FBiH strukturu, organizaciju rada i ključne aktivnosti Sektora kojim rukovodi. Vukmirović je u kratkim crtama govorio i o načinu izradbe Komunikacijske strategije PSBiH, kao i o ključnim planovima i aktivnostima za poboljšanje rada Sektora, navedenim u Strateškom planu Tajništva za razdoblje od 2016. do 2019. godine. 

Voditeljica Sektora za opće poslove PSBiH Emina Šalinović upoznala je goste sa organizacijom rada i najvažnijim aktivnostima Sektora kojim rukovodi, dok je gostima iz Parlamenta FBiH o osnovnim poslovim procesima i internim pravilima u pisarnici govorio šef Odjela pisarnice PSBiH Rasim Šećerović. 

Tijekom ovog posjeta rečeno je kako su ovakve razmjene informacija i iskustava korisne, te naglašeno da će se u budućnosti nastaviti sa ovakvim aktivnostima između PSBiH i parlamenata u BiH. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću