MENI
7.1.2010.

ПРИВОЂЕЊЕ КРАЈУ РАДОВА НА ОБНОВИ ТРГА БИХСходно временским условима, до сада је урађена већина предвиђених радова на обнови трга испред зграде Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине. У финалној су фази радови на постављању хортизноталних и вертикалних камених површина, као и послова у вези расвјетних тијела и радова хортикултуралне природе.
Поред радова на постављању плоча, стубова, газишта, арли за цвијеће, у току је завршетак радова на уређењу стазе за инвалиде, која ће служити за лакши приступ и испуњење обавеза лицима с инвалидитетом у згради ПСБиХ. Такођер, планирана је и уградња рампи и камених граничника како би се обиљежила цјелокупна површина Трга Босне и Херцеговине.
Вертикалне камене површине постављају се према улазу у гараже зграде, као и на корита која су предвиђена за пријем воде, и површине које се налазе према улазу у објекат Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине. Такођер су у току радови обраде земљишта како би се могла вршити садња дрвећа и украсног биља око зграде ПСБиХ. (крај)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу