MENI
16.6.2010.

STUDIJSKI POSJETI DRŽAVNIH SLUŽBENIKA PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BIHSlužbenici Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u proteklom su razdoblju nazočili  studijskim posjetama koje su organiziraju s ciljem educiranja osoblja zaposlenog u javnoj upravi. Tako su u Njemačkoj od 07. do 10 lipnja, tijekom posjete Budenstagu i Parlamentu Savezne pokrajine Saksonije, tajnik Doma naroda PSBiH, službenik Odjela za izradu i objavljivanje pravnih akata Doma naroda, te službenik Zakonodavnopravnog i Sektora za odnose s javnošću Parlamentarne skupštine Bosne i Herceogovine, nazočili predavanjima u svezi zakonodavnih procesa zakonodavnih tijela Savezne Republike Njemačke.
Također, 17. i 18. lipnja, pomoćnik tajnika Zajedničke službe PSBiH sudjeluje na seminaru, koji organizira Vijeće Europe u Strasbourgu, Francuska, čije su glavne teme u svezi aktivnosti Europskog suda za ljudska prava.
Tajnik Zajedničke službe i tajnik Doma naroda PSBiH od 18. do 19. lipnja sudjeluju na 8. međunarodnom savjetovanju „Aktualnosti građanskog i trgovačkog zakonodavstva i pravne prakse“, koje se održava u Neumu. Planirano je da, tijekom dvodnevnog savjetovanja, predavanja održe eminentni stručnjaci iz oblasti pravnih znanosti, kao i održavanje nekoliko okruglih stolova čije su glavne teme razgovora razmjena iskustava u obavljanju aktivnosti unutar javnog sektora. (kraj)    


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću