MENI
30.12.2010.

Новогодишњи пријем Секретаријата Парламентарне скупштине БиХКолегијум Секретаријата Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине организовао је новогодишњи пријем за парламентарне извјештаче као и дружење за запослене и многобројне пословне партнере Секретаријата Парламентарне скупштине БиХ.
Представницима медија обратили су се секретар Заједничке службе, Аљоша Чампара и руководилац Сектора за односе с јавношћу, Златко Вукмировић. Захваливши се медијима на праћењу рада и професионалном извјештавању из Парламентарне скупштине БиХ, Чампара је изразио наду како ће добра сарадња ПСБиХ и медија и убудуће бити настављена. Такођер, присутне је упознао и са активностима које је Секретаријат урадио у протеклој години, уз нагласак на усвајање Стратешког плана Секретаријата за 2011.- 2014. годину, као и Комуникацијске стратегије ПСБиХ за период 2011.- 2014. године што су пројекти с којима Секретаријат предњачи у односу на парламентарне институције у ближем па и даљем окружењу. Такођер, представницима медија је најављено како ће Секретаријат Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине, током наредна два мјесеца јавности представити прву Монографију ПСБиХ којом је обухваћена историја парламентаризма у Босни и Херцеговини као и историја Парламентарне скупштине БиХ од 1996. године до данас. Истовремено, како је репортерима рекао Златко Вукмировић, бит ће активирана нова, потпуно редизајнирана веб страница Парламентарне скупштине БиХ која ће бити обогаћена низом нових корисних садржаја.
Пријем уприличен за запослене у Секретаријату и њихове пословне пријатеље био прилика да се сумирају пословни резултати из протекле 2010. године, као и жеље за успјешну 2011. годину, како на пословном тако и приватном плану.
„Очекујем и искрено се надам да ћемо и убудуће кроз један колегијалан однос и заједнички рад извршавати све обавезе и превазилазити проблеме које се испријече пред нас“, истакаао је господин Чампара обраћајући се запосленима и бројним гостима. (крај)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу