MENI
30.12.2010.

Novogodišnji prijem Tajništva Parlamentarne skupštine BiHKolegij Tajništva Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine organiziralo je novogodišnji prijem za parlamentarne izvještitelje kao i druženje za uposlene i mnogobrojne poslovne partnere Tajništva Parlamentarne skupštine BiH.
Predstavnicima medija obratili su se tajnik Zajedničke službe, Aljoša Čampara i rukovoditelj Sektora za odnose s javnošću, Zlatko Vukmirović. Zahvalivši se medijima na praćenju rada i profesionalnom izvještavanju iz Parlamentarne skupštine BiH, Čampara je izrazio nadu kako će dobra suradnja PSBiH i medija i ubuduće biti nastavljena. Također, nazočne je upoznao i sa aktivnostima koje je Tajništvo uradilo u protekloj godini, uz naglasak na usvajanje Strateškog plana Tajništva za 2011.-2014. godinu, kao i Komunikacijske strategije PSBiH za razdbolje 2011.-2014. godine što su projekti s kojima Tajništvo prednjači u odnosu na parlamentarne institucije u bližem pa i daljem okruženju. Također, predstavnicima medija je najavljeno kako će Tajništvo Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, tijekom naredna dva mjeseca javnosti predstaviti prvu Monografiju PSBiH kojom je obuhvaćena povijest parlamentarizma u Bosni i Hercegovini kao i povijest Parlamentarne skupštine BiH od 1996. godine do danas. Istovremeno, kako je reporterima rekao Zlatko Vukmirović, bit će aktivirana nova, potpuno redizajnirana veb stranica Parlamentarne skupštine BiH koja će biti obogaćena nizom novih korisnih sadržaja.
Prijem upriličen za zaposlene u Tajništvu i njihove poslovne prijatelje bio prilika da se sumiraju poslovni rezultati iz protekle 2010. godine, kao i želje za uspješnu 2011. godinu, kako na poslovnom tako i privatnom planu.
„Očekujem i iskreno se nadam da ćemo i ubuduće kroz jedan kolegijalan odnos i zajednički rad izvršavati sve obveze i prevazilaziti probleme koje se ispriječe pred nas“, istakao je gospodin Čampara obraćajući se zaposlenima i brojnim gostima. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću