MENI
8.6.2011.

Делегација Секретаријата Државног збора Републике Словеније боравила у радној посјети Секретаријату ПС БиХ


Делегација Секретаријата Државног збора Републике Словеније, предвођена Мојцом Прелесник, генералним секретаром Државног збора, боравила је 6. и 7. јуна 2011.године у посјети Секретаријату Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине.
Током боравка делегација је обавила разговор са помоћником секретара Заједничке службе ПСБиХ, Самиром Буљином на тему „Организација Парламентарне скупштине БиХ и Секретаријата ПСБиХ“, док је тема сусрета са руководиоцем Сектора за односе са јавношћу, Златком Вукмировићем била „ВЕБ страница Парламентарне скупштине БиХ“.
Другог дана боравка делегација је на тему „Кодекс посланика и државних службеника“ разговарала са секретаром Заједничке комисије за људска права, права дјетета, младе, имиграцију, избјеглице, азил и етику, Емином Јахић, након чега је обављен низ сусрета чланова словеначке делегације са руководиоцима сродних сектора у Секретаријату ПСБиХ.
Током дводневног боравка делегација из Републике Словеније се сусрела са Колегијумом Секретаријата, секретаром Заједничке службе Парламентарне скупштине БиХ Аљошом Чампаром, а у надлежности Сектора за односе са јавношћу је био организован и обилазак зграде Парламентарне скупштине БиХ. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу