MENI
10.6.2011.

Обраћање предсједавајућег Представничког дома ПСБиХ, Дениса Бећировића запосленим Секретаријата ПСБиХ


Пресједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине, др. Денис Бећировић обратио се данас запосленим Секретаријата ПСБиХ, те том приликом изнио визију будућег рада, као и наду у успјешност остваривања резултата који ће проистећи из заједничких активности посланика и запосленика.
Похваливши досадашњи рад Секретаријата, како с актуелним сазивом ПСБиХ тако и протеклим сазивима, др. Бећировић је истакао да је ова законодавна институција својим радом показала транспарентност, али тај епитет и у будућности треба одржавати те заједничким залагањем радити на још бољем имиџу. Истакавши квалитет средњорочног и оперативних планова Секретаријата, предсједавајући Дома је рекао да неке од активности као што су нова веб страница ПСБиХ, прва парламентарна Монографија, електронско управљање документима, програм Отворени парламент те међународне активности, дају велики допринос и гаранцију успјешности и квалитети рада, како Секретаријата тако и Парламентарне скупштине БиХ. Како је рекао, без ефикасних и професионалних залагања не могу се очекивати позитивни резултати.
На крају обраћања, др. Бећировић је поручио да ће учинити све што је у његовој моћи како би услови рада запослених сваким даном били бољи, уважавајући идентитет свакога који ради на добробит ове законодавне институције. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу