MENI
10.6.2011.

Obraćanje predsjedatelja Zastupničkog doma PSBiH, Denisa Bećirovića zaposlenim Tajništva PSBiH


Presjedatelj Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, dr. Denis Bećirović obratio se danas zaposlenim Tajništva PSBiH, te tom prilikom iznio viziju budućeg rada, kao i nadu u uspješnost ostvarivanja rezultata koji će proisteći iz zajedničkih aktivnosti zastupnika i zaposlenika.
Pohvalivši dosadašnji rad Tajništva, kako sa aktualnim sazivom PSBiH tako i proteklim sazivima, dr. Bećirović je istakao da je ova zakonodavna institucija svojim radom pokazala transparentnost, ali taj epitet i u budućnosti treba održavati te zajedničkim zalaganjem raditi na još boljem imidžu. Istakavši kvalitet srednjoročnog i operativnih planova Tajništva, predsjedatelj Doma je rekao da neke od aktivnosti kao što su nova web stranica PSBiH, prva parlamentarna Monografija, elektronsko upravljanje dokumentima, program Otvoreni parlament te međunarodne aktivnosti, daju veliki doprinos i garanciju uspješnosti i kvaliteti rada, kako Tajništva tako i Parlamentarne skupštine BiH. Kako je rekao, bez efikasnih i profesionalnih zalaganja ne mogu se očekivati pozitivni rezultati.
Na kraju obraćanja, dr. Bećirović je poručio da će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi uvjeti rada zaposlenih svakim danom bili bolji, uvažavajući identitet svakoga koji radi na dobrobit ove zakonodavne institucije. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću