MENI
8.7.2011.

Одржан семинар „Рад правних стручњака у посланичким клубовима“


У Парламентарној скупштини Босне и Херцеговине, 8. јула 2011. године је одржан семинар под називом „Рад правних стручњака у посланичким клубовима“, на којем су учесницима презентоване теме „Особље посланичких клубова и лични асистенти посланика“ и „Рад правних стручњака у посланичким клубовима у Парламенту покрајине Саксоније“.
Активан допринос раду семинара дао је Истраживачки сектор Секретаријата Парламентарне скупштине БиХ који је презентовао резултате обимног истраживања о раду особља посланичких клубова и личних асистената посланика у 20 европских парламената.
С обзиром на страначке стуктуре из којих се састоје посланички клубови, на семинару су учествовали изабрани званичници Представничког дома ПСБиХ и Представничког дома Парламента Федерације БиХ, као и заинтересовани запосленици Секретаријата ПСБиХ.
Иначе, семинар представља вид наставка сарадње ПСБиХ и Америчке агенције за међународни развој у Босни и Херцеговини (USAID), у оквиру Пројекта јачања парламента у Босни и Херцеговини. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу