MENI
18.7.2011.

Штампан нови број Билтена


Секретаријат Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине издао је нови број Билтена, у којем се читаоци могу упознати са дешавањима у највишој законодавној институцији БиХ у протеклом периоду у којем су, између осталог, формирана руководства Представничког дома и Дома народа, изабрана чланства у радним тијелима, те одржано више врло садржајних сједница оба парламентарна дома.
С обзиром на окончани избор чланстава у комисијама и делегацијама ПСБиХ, могуће је прочитати више о активности изабраних званичника на сједницама радних тијела, сусретима за домаћим и страним званичницима, као и учешћу на међународним конференцијама. Такођер, друга радна тијела су одржавала редовне састанке и сусрете на којима су се доносиле релевантне одлуке и смјернице за њихов даљњи рад, а објављени су и текстови о учешћу запосленика на курсевима и радионицама које Секретаријат проводи с циљем њиховог едуковања.
Очекивања и приоритети рада Представничког дома у мандату 2010.-2014., истакнути су интервију са предсједавајућим Дома, Денисом Бећировићем и замјеницима, Милорадом Живковићем и Божом Љубићем, који је објављен у овом броју Билтена. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу