MENI
18.7.2011.

Tiskan novi broj Biltena


Tajništvo Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine izdalo je novi broj Biltena, u kojem se čitatelji mogu upoznati sa dešavanjima u najvišoj zakonodavnoj instituciji BiH u proteklom razdoblju u kojem su, između ostalog, formirana rukovodstva Zastupničkog doma i Doma naroda, izabrana članstva u radnim tijelima, te održano više vrlo sadržajnih sjednica oba parlamentarna doma.
S obzirom na okončani izbor članstava u povjerenstvima i izaslanstvima PSBiH, moguće je pročitati više o aktivnosti izabranih zvaničnika na sjednicama radnih tijela, susretima za domaćim i stranim zvaničnicima, kao i sudjelovanju na međunarodnim konferencijama. Također, druga radna tijela su održavala redovite sastanke i susrete na kojima su se donosile relevantne odluke i smjernice za njihov daljnji rad, a objavljeni su i tekstovi o sudjelovanju zaposlenika na tečajevima i radionicama koje Tajništvo provodi s ciljem njihovog educiranja.
Očekivanja i prioriteti rada Zastupničkog doma u mandatu 2010.-2014., istaknuti su interviju sa predsjedateljem Doma, Denisom Bećirovićem i zamjenicima, Miloradom Živkovićem i Božom Ljubićem, koji je objavljen u ovom broju Biltena. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću