MENI
7.10.2011.

Izrađen promotivni flajer o Neovisnom odboru PSBiH


Odjel za izdavačku djelatnost i publikacije Tajništva Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, izradio je promotivni flajer o Neovisnom odboru PSBiH koji je, između ostalog, nadležan za provođenje procedure odabira kandidata i predlaganje smjene policijskih rukovoditelja i zamjenika rukovoditelja policijskih tijela BiH, te razmatranje pritužbi na rad rukovoditelja i zamjenika rukovoditelja policijskih tijela BiH i obavještavanja o pristiglim pritužbama ministra sigurnosti BiH i Vijeća ministara BiH.
U flajeru su navedene nadležnosti koje su definirane Zakonom o neovisnim i nadzornim tijelima policijske strukture BiH i Poslovnikom o radu Neovisnog odbora PSBiH, što čitateljima daje mogućnost boljeg i kvalitetnijeg upoznavanja sa načinima i nadležnostima rada ovog tijela. Također, mogu će je pročitati i odrednice tko i pod kojim uvjetima od građana BiH može konkurirati na mjesto člana ovog neovisnog tijela PSBiH.
Promotivni materijal je dostupan široj javnosti, a posebna pozornost je posvećena tome da se sa njegovim sadržajem upoznaju djelatnici policijskih tijela u BiH. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću