MENI
14.12.2011.

Одржана радионица Секретаријата Парламентарне скупштине БиХ


Радионица на којој је разговарано о пословним процесима Секретаријата Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине за период 2011.-2014. године, коју је организовао Секретаријат ПСБиХ уз подршку Мисије ОЕБС-а и УСАИД-а ПСП у БиХ, одржана је 12. и 13. децембра 2011. године.
Првог дана одржавања Радионице, представљене су активности Радне групе за мониторинг проведбе Комуникацијске стратегије ПСБиХ, и изнесене су главне одреднице у вези Инструкције за интерно комуницирање у Секретаријату ПСБиХ. Такођер, извршена је презентација Инструкције за комуницирање Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине с вањском јавношћу те Плана за кризно комуницирање.

Након упознавања са наведеним темама, учесници су размјенили мишљења о кључним ризицима у овим областима.
Током другог дана, Радна група за мониторинг проведбе Стратешког плана Секретаријата ПСБиХ 2011.-2014. године и Оперативног плана за 2011. годину, упознала је присутне са главним одредницама наведених докумената. Исто тако, послије презентовања Мапе пословних процеса ПСБиХ, расправаљало се и о препорукама за њихово побољшање.
Иначе, на Радионици су учествовали чланови Колегијума Секретаријата ПСБиХ, руководећи државни службеници и привремени секретари других парламентарних тијела ПСБиХ. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу