MENI
14.12.2011.

Održana radionica Tajništva Parlamentarne skupštine BiH


Radionica na kojoj je razgovarano o poslovnim procesima Tajništva Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine za razdoblje 2011.-2014. godine, koju je organiziralo Tajništvo PSBiH uz potporu Misije OESS-a i USAID-a PSP u BiH, održana je 12. i 13. prosinca 2011. godine.
Prvog dana održavanja Radionice, predstavljene su aktivnosti Radne skupine za monitoring provedbe Komunikacijske strategije PSBiH, i iznesene su glavne značajke u svezi Instrukcije za interno komuniciranje u Tajništvu PSBiH. Također, izvršena je prezentacija Instrukcije za komuniciranje Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine s vanjskom javnošću te Plana za krizno komuniciranje.

Nakon upoznavanja sa navedenim temama, sudionici su razmjenili mišljenja o ključnim rizicima u ovim oblastima.
Tijekom drugog dana, Radna skupina za monitoring provedbe Strateškog plana Tajništva PSBiH 2011.-2014. godine i Operativnog plana za 2011. godinu, upoznala je nazočne sa glavnim značajkama navedenih dokumenata. Isto tako, poslije prezentiranja Mape poslovnih procesa PSBiH, raspravaljalo se i o preporukama za njihovo poboljšanje.
Inače, na Radionici su sudjelovali članovi Kolegija Tajništva PSBiH, rukovodeći državni službenici i privremeni tajnici drugih parlamentarnih tijela PSBiH. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću