MENI
28.5.2012.

Tiskan novi broj biltena PSBiH - Parlament

 
Tajništvo Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine je izdalo novi broj biltena - Parlament, u kojem se nalaze informacije u svezi aktivnosti ove zakonodavne institucije u ožujku i travnju 2012. godine.

Pored redovnih rubrika o aktivnostima Zastupničkog doma i Doma naroda, mogu se pročitati vijesti i u svezi aktivnosti parlamentarnih povjerenstava u pomenutom razdoblju.
Kada su u pitanju dešavanja iz parlamentarne diplomacije, čitatelji se mogu informirati, između ostalog, o službenom posjetu članova Kolegija Zastupničkog doma Republici Turskoj,
i sudjelovanju izaslanstva PSBiH na Drugom dijelu redovitog zasjedanja Parlamentarne skupštine Vijeća Europe.

Novi broj biltena sadrži i tekstove o sudjelovanju zastupnika i izaslanika na različitim radionicama, koje se organizirane od strane parlamentarnih povjerenstava i međunarodnih organizacija s ciljem poboljšanja kvalitete rada u određenim područjima.

Također, objavljen je interviju sa predsjedateljem Interresorne radne skupine za pripremu prijedloga izmjena i dopuna Izbornog zakona Bosne i Hercegovine, Zakona o financiranju političkih stranaka i Zakona o sukobu interesa u institucijama vlasti BiH, u kojem se navedene dosadašnje aktivnosti Interesorne radne skupine.

Kao poseban prilog, bilten sadrži i Organigram koji prikazuje strukturu Tajništva PSBiH uspostavljenu donošenjem Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Tajništvu PSBiH. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću