MENI
15.3.2023

Članice Delegacije PSBiH u Interparlamentarnoj skupštini pravoslavlja Snježana Novaković Bursać i Ljubica Miljanović učestvovat će na Kipru na sastanku Međunarodnog sekretarijata ISP

Članice Delegacije Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) u Interparlamentarnoj skupštini pravoslavlja (ISP) Snježana Novaković Bursać i Ljubica Miljanović učestvovat će na zajedničkom sastanku članova Međunarodnog sekretarijata i predsjedavajućih i izvjestilaca odbora ISP, koji će se od 16. do 19. marta održati na Kipru.

Prema najavama organizatora, na sastanku na Kipru planirana je diskusija o pitanjima koja se odnose na organizaciju i učešće Delegacije PSBiH u svojstvu stalnog člana ISP, na 30. jubilarnoj Generalnoj skupštini ISP, koja će se od 29. juna do 3. jula ove godine održati na Halidikiju (Republika Grčka).

U Delegaciju PSBiH u ISP imenovani su delegatkinja u Domu naroda PSBiH Snježana Novaković Bursać, te poslanici u Predstavničkom domu PSBiH Ljubica Miljanović i Čedomir Stojanović. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću