MENI
18.1.2022.

Предсједавајући Представничког дома др Денис Звиздић састао се са представницима Удружења генерала Босне и Херцеговине

„Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине др Денис Звиздић састао се данас са представницима Удружења генерала Босне и Херцеговине. 

Разговарали су о актуелној политичкој ситуацији и о кризи која је настала једностраном и антиуставном блокадом рада институција БиХ.

Предсједавајући Звиздић подржао је закључке УО Удружења генерала БиХ те се захвалио члановима Удружења на безрезервној и континуираној подршци у институционалној борби за очување интегритета, суверенитета, политичке самосталности и међународног субјективитета државе БиХ.

Предсједавајући Звиздић истакнуо је важност мира и напретка БиХ, као и чињеницу да је заштита државе БиХ и државних институција најважнији приоритет којем остају посвећене све пробосански и проевропски оријентисане политичке партије и патриотске снаге БиХ.

Предсједавајући Звиздић и чланови Удружења генерала БиХ сагласили су се да сви партијски или персонални интереси морају бити подређени интересима државе БиХ и њене евроатлантске будућности.

Састанку су, осим предсједника Удружења генерала БиХ Ризве Плеха, присуствовали и замјеник предсједника генерал Сулејман Врањ, генерални секретар Садик Клинић, те генерали Џемал Мердан, Мустафа Полутак и Енес Хусејновић.“ (саопштење из Кабинета предсједавајућег Представничког дома др Дениса Звиздића)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу