MENI
28.5.2013.

Члан Сталне делегације Парламентарне скупштине БиХ у Парламентарној скупштини НАТО-а Асим Сарајлић на састанку Пододбора за НАТО-ва партнерства


Члан Сталне делегације Парламентарне скупштине БиХ у Парламентарној скупштини НАТО-а Асим Сарајлић учествује на састанку Пододбора за НАТО-ва партнерства.

Асим Сарајлић је присуствовао састанку које је одржан у Народној Скупштини Републике Србије и том приликом потпредсједница Народне скупштине Весна Ковач и представници парламентарних тијела који се баве питањима евроатлантских интеграција информисали су чланове Пододбора о актуелној политичкој ситуацији у Србији, сарадњи са НАТО-ом и Европском унијом, те статусу споразума који се потписан са Косовом.

Такође, Подобор је одржао и састанке са министром одбране Србије Александром Вучићем и премијером Владе Србије Ивицом Дачићем, током којих су размијењена мишљења о бројним актуелним политичким темама у Србији.

Данас и сутра чланови ће боравити на Косову, гдје је планирано да разговарају са представницима KFOR-а, EULEX-а, као и представницима законодавне и извршне власти Косова. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу