MENI
31.3.2017

Članovi Delegacije Parlamentarne skupštine BiH u Parlamentarnoj skupštini Unije za Mediteran u Rimu na sastanku Komiteta za poboljšanje kvaliteta života, razmjenu iskustava između civilnih društava i kulturu PSUzM

Članovi Delegacije Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) u Parlamentarnoj skupštini Unije za Mediteran (PSUzM) Hazim Rančić i Diana Zelenika učestvovat će na sastanku Komiteta za poboljšanje kvaliteta života, razmjenu iskustava između civilnih društava i kulturu PSUzM, koji će se održati 3. aprila ove godine u Rimu.

Kako je najavljeno, učesnicima sastanka u uvodnom dijelu trebalo bi da se obrate potpredsjednik Komiteta za poboljšanje kvaliteta života, razmjenu iskustava između civilnih društava i kulturu PSUzM Khalid Chaouki i podsekretar Ministarstva vanjskih  poslova Italije Benedetto Della Vedova.

Predviđeno je da učesnici sastanka razmijene mišljenja o temi „Uzroci radikalizacije“.

Sastanak Komiteta za poboljšanje kvaliteta života, razmjenu iskustava između civilnih društava i kulturu PSUzM u funkciji je priprema za plenarno zasjedanje PSUzM, koje će se u Rimu održati sredinom maja ove godine. (kraj)

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću