MENI
31.3.2017.

Чланови Делегације Парламентарне скупштине БиХ у Парламентарној скупштини Уније за Медитеран у Риму на састанку Комитета за побољшање квалитета живота, размјену искустава између цивилних друштава и културу ПСУзМ

Чланови Делегације Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине (ПСБиХ) у Парламентарној скупштини Уније за Медитеран (ПСУзМ) Хазим Ранчић и Диана Зеленика учествоваће на састанку Комитета за побољшање квалитета живота, размјену искустава између цивилних друштава и културу ПСУзМ, који ће се одржати 3. априла ове године у Риму.

Како је најављено, учесницима састанка у уводном дијелу требало би да се обрате потпредсједник Комитета за побољшање квалитета живота, размјену искустава између цивилних друштава и културу ПСУзМ Khalid Chaouki и подсекретар Министарства иностраних послова Италије Benedetto Della Vedova.

Предвиђено је да учесници састанка размијене мишљења о теми „Узроци радикализације“.

Састанак Комитета за побољшање квалитета живота, размјену искустава између цивилних друштава и културу ПСУзМ у функцији је припрема за пленарно засједање ПСУзМ, које ће се у Риму одржати средином маја ове године. (крај)

 


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу