MENI
26.11.2015

Održana 5. sjednica Komisije za izbor i praćenje rada Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije


Komisija za izbor i praćenje rada Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije na svojoj 5. sjednici podržala je Izvještaj o radu Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije za period 01. 01. - 30. 09. 2015. godine.

K znanju je primljen Program rada Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije za 2016. godinu.

Komisija je primila k znanju i Informaciju o aktuelnom stanju aktivnosti o pitanju donošenja planova integriteta, čiji je sačinilac Agencija za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije.

Za narednu sjednicu Komisije odgođeno je izjašnjavanje o tekstu Prijedloga poslovnika o radu Komisije za izbor i praćenje rada Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije, kao i o amandmanu koji je na tekst Prijedloga poslovnika podnio član Komisije Halid Genjac. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću