MENI
6.3.2017.

Održana 13. sjednica Povjerenstva za izbor i praćenje rada Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije

Povjerenstvo za izbor i praćenje rada Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije podržalo je na svojoj 13. sjednici Prvo izvješće monitoringa provođenja Strategije za borbu protiv korupcije 2015. – 2019. i Akcijskog plana za provođenje za borbu protiv korupcije 2015. – 2019., čiji je sačinitelj Agencija za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije.

Povjerenstvo je usvojilo Izvješće o radu Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije za 2016. godinu, čiji je sačinitelj ova Agencija.

K znanju je primljen Program rada Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije za 2017. godinu.

Usvojeno je i u daljnju proceduru domovima Parlamentarne skupštine BiH upućeno Izvješće o radu Povjerenstva za izbor i praćenje rada Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije za 2016. godinu, čiji je sačinitelj ovo neovisno tijelo PSBiH.

K znanju je primljena Informacija o radnom posjetu Povjerenstva Agenciji za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije, čiji je sačinitelj ovo Povjerenstvo. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću