MENI
23.12.2014

Saopćenje iz Kabineta predsjedavajućeg Predstavničkog doma Šefika Džaferovića - zahvalnica za prispjele čestitke povodom uspostave Predstavničkog doma i imenovanja Kolegija


"Povodom imenovanja članova Kolegija Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine predsjedavajućeg Šefika Džaferovića, te njegovih zamjenika Borjane Krišto i Mladena Bosića u PSBiH pristigao je veliki broj telegrama i čestitki predstavnika institucija BiH, političkih stranaka, nevladinih organizacija i pojedinaca iz zemlje i inozemstva.

Čestitke su uputili najviši zvaničnici parlamenata i vlada iz zemalja regije, kao i veliki broj predstavnika prijateljskih zemalja, te međunarodnih institucija i organizacija.

Predsjedavajući Šefik Džaferović koristi priliku da lično i u ime Predstavničkog doma na ovaj način iskaže zahvalnost svim predstavnicima institucija, organizacijama i pojedincima koji su, povodom imenovanja članova Kolegija Predstavničkog doma, uputili čestitke i želje za uspjeh u radu", saopćeno je iz Kabineta predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Šefika Džaferovića. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću