MENI
23.11.2016.

Одржана 36. сједница Комисије за финансије и буџет Представничког дома

На 36. сједници Комисије за финансије и буџет Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине усвојено је Збирно мишљење о ревизорским извјештајима финансијског пословања институција БиХ за 2015. годину, с приједлогом закључака и прилозима 1., 2. и 3. који чине цјелину са Збирним мишљењем. 

Прилог 1. Збирног мишљења односи се на Мишљење Комисије о ревизорским извјештајима финансијског пословања институција БиХ за 2015. годину с ревизорским „позитивним мишљењем“ и „позитивним мишљењем с истицањем предмета“. Прилог 2. Збирног мишљења односи се на шест појединачних мишљења Комисије о ревизорским извјештајима финансијског пословања институција БиХ за 2015. годину с утврђеним „мишљењем с резервом“ и „мишљењем с резервом уз истицање предмета“. Прилог 3. Збирног мишљења чини табела препорука финансијске ревизије системског карактера. 

Комисија је к знању примила Извјештај о извршењу Буџета институција БиХ и међународних обавеза БиХ за период јануар – јуни 2016. године, чији је подносилац Предсједништво БиХ.

К знању је примљена и Информација о расподјели и кориштењу средстава текуће буџетске резерве за период јануар – јуни 2016. године, чији је сачинилац Министарство финансија и трезора БиХ. (крај) 


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу