MENI
18.10.2016.

Замјеник предсједавајућег Дома народа Бариша Чолак примио у опроштајну посјету амбасадора Италије у БиХ

Замјеник предсједавајућег Дома народа Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине (ПСБиХ) Бариша Чолак примио је у опроштајну посјету амбасадора Републике Италије у Босни и Херцеговини Ruggiera Corriasa.

Размјењена су стајалишта о актуелној ситуацији, приликама и односима у БиХ након локалних избора, као и стајалишта у контексту политичких и економских процеса у земљи, те даљих приоритета на европском и евроатлантском путу БиХ.

Амбасадор Corrias изразио је задовољство успјешном сарадњом са представницима власти у Босни и Херцеговини за вријеме његовог мандата, што, како је рекао, представља изниман допринос наставку традиционално добрих билатералних односа Италије и БиХ. Corrias је изразио увјерење да ће таква сарадња бити настављена и са његовим насљедником на позицији амбасадора Италије. 

Замјеник предсједавајућег Дома народа ПСБиХ Бариша Чолак захвалио се амбасадору Corriasu на несебичном залагању и на подршци коју су Италија и Corrias лично пружали БиХ, пожељевши му много успјеха у даљем раду" саопштено је из Кабинета замјеника предсједавајућег Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Барише Чолака. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу