MENI
12.10.2016

Saučešće sekretara Zajedničke službe Sekretarijata PSBiH Kenana Vehabovića povodom tragične smrti studentica Filozofskog fakulteta Selme Agić i Edite Malkoč

Povodom tragične smrti studentica Filozofskog fakulteta u Sarajevu Selme Agić i Edite Malkoč, sekretar Zajedničke službe Sekretarijata Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Kenan Vehabović porodicama nastradalih i Senatu Univerziteta u Sarajevu uputio je izraze najdubljeg saučešća. 

„Duboko nas je potresla vijest o tragičnoj smrti Selme Agić i Edite Malkoč, dvije mlade i uzorne ličnosti. Zbog toga vam upućujem izraze najdubljeg saučešća“, navodi se u tekstu saučešća. 

Sekretar Vehabović pozvao je nadležne policijske i pravosudne institucije da što hitnije pronađu i najstrožije kazne vinovnika ove tragedije i želi da vjeruje da će nenadoknadivi gubitak dva nevina života biti najozbiljnija opomena društvu u cjelini. Svi, a posebno institucije za provođenje zakona, moraju djelovati i učiniti sve kako se ovakve tragedije više nikada i nikome ne bi ponovile. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću