MENI
22.12.2009.

ODRŽANA SJEDNICA ZAJEDNIČKOG POVJERENSTVA ZA LJUDSKA PRAVA, PRAVA DJETETA, MLADE, USELJENIŠTVO, IZBJEGLICE, AZIL I ETIKU



Na danas održanoj sjednici Zajedničkog povjerenstva za ljudska prava, prava djeteta, mlade, useljeništvo, izbjeglice, azil i etiku, u povodu Prijedloga zakona o protivminskom djelovanju, čiji je predlagatelj Vijeće ministara BiH, usvojen je zaključak kojim se predlaže Zajedničkom kolegiju obaju domova Parlamentarne skupštine BiH da odobri produženje roka za ulaganje novih amandmana i stavljanje Prijedloga ovog zakona u proceduru. 

Zajedničko povjerenstvo za ljudska prava je zadužila svoje Podpovjerenstvo da detaljno razmotri Mišljenje Zajedničkog povjerenstva za administrativne poslove o Pravilniku za provedbu Kodeksa ponašanja zastupnika i izaslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH i zatim predloži Povjerenstvu za ljudska prava kako da se izjasni o ovom Mišljenju Zajedničkog povjerenstva za administrativne poslove. 
Odloženo je izjašnjavanje o prijedlogu za imenovanje novog  člana/članice na mjesto u Upravnom odboru Memorijalnog centra Srebrenica-Potočari, spomen-obilježje i mezarje za žrtve genocida iz 1995. godine, koje je upražnjeno odlaskom Sadika Ahmetovića, dok na Ahmetovićevo mjesto ne bude imenovan novi član Zajedničkog povjerenstva za ljudska prava, prava djeteta, mlade, useljeništvo, izbjeglice, azil i etiku. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću