MENI
3.4.2015

Čestitka zamjenice predsjedavajućeg Predstavničkog doma Borjane Krišto povodom katoličkog Uskrsa


Zamjenica predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjane Krišto uputila je uskršnju čestitku čiji sadržaj prenosimo u cjelosti:

"Najiskrenije čestitam svim vjernicima katoličke vjere Uskrs i uskrsne blagdane. Uskrsnuće Isusa Krista je ključni događaj u ljudskoj povijesti: To je pobjeda života nad smrću i svjetla nad tamom i dobra nad zlom. S Uskrsom naša vjera i naš život dobiva puni smisao. Želim da ovaj najveći kršćanski blagdan donese svakoj osobi i svima nama zajedno, novu nadu u ljepšu budućnost i vječni život.

Nadam se da ćemo svi u skladu s našim odgovornostima, pokazati više osjetljivosti, međusobnoga poštovanja, solidarnosti i zajedništva, kako bi lakše prebroditi naše svakodnevne životne poteškoće. Želim vjerovati da će i državne institucije stvoriti nove socijalne odnose i zakonske pretpostavke da ljudi mogu svojim sposobnostima, znanjem i radom, ostvariti svoje egzistencijalne i duhovne potrebe i interese.

Želim svima da u vjeri i nadi, s mirom u srcu i ljubavi prema bližnjem, opraštanju i nesebičnom darivanju, u duhu katoličke vjere i vlastite tradicije proslavite Uskrs.
Borjana Krišto" (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću