MENI
14.5.2008

RUKOVODSTVO PREDSTAVNIČKOG DOMA SUSRELO SE SA DELEGACIJOM CRNE GORE



Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Niko Lozančić i njegov zamjenik Beriz Belkić, razgovarali su danas sa članovima Odbora za bezbjednost i odbranu Parlamenta Republike Crne Gore na čelu sa Draganom Kujovićem, predsjednikom Odbora.

Tokom susreta razmjenjena su mišljenja o bilateralnim odnosima Bosne i Hercegovine i Crne Gore kao i o radu parlamenata i njegovih radnih tijela. Konstatirano je da se bilateralni odnosi razvijaju vrlo dobro i da ne postoje bilo kakve formalne prepreke za njihovo dalje unapređenje. Kako je istaknuto pretpostavke za regionalnu saradnju su stvorene i tu situaciju treba iskoristiti. Slika regiona se mijenja i kao zemlje susjedi možemo daleko više doprinjeti procesu koji je nezaustavljiv, zaključeno je u razgovoru delegacije Crne Gore sa rukovodstvom Predstavničkog doma.

Odbor za bezbjednost i odbranu Parlamenta Crne Gore koji se nalazi u dvodnevnoj posjeti našoj zemlji susreo se i sa članovima Zajedničke komisije za odbranu i sigurnost BIH i članovima Zajedničke komisije za evropske integracije. (kraj)

 

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću