MENI
14.5.2008.

РУКОВОДСТВО ПРЕДСТАВНИЧКОГ ДОМА СУСРЕЛО СЕ СА ДЕЛЕГАЦИЈОМ ЦРНЕ ГОРЕ



Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине, Нико Лозанчић и његов замјеник Бериз Белкић, разговарали су данас са члановима Одбора за безбједност и одбрану Парламента Републике Црне Горе на челу са Драганом Кујовићем, предсједником Одбора.

Током сусрета размјењена су мишљења о билатералним односима Босне и Херцеговине и Црне Горе као и о раду парламената и његових радних тијела. Констатирано је да се билатерални односи развијају врло добро и да не постоје било какве формалне препреке за њихово даље унапређење. Како је истакнуто претпоставке за регионалну сарадњу су створене и ту ситуацију треба искористити. Слика региона се мијења и као земље сусједи можемо далеко више доприњети процесу који је незаустављив, закључено је у разговору делегације Црне Горе са руководством Представничког дома.

Одбор за безбједност и одбрану Парламента Црне Горе који се налази у дводневној посјети нашој земљи сусрео се и са члановима Заједничке комисије за одбрану и безбједност БИХ и члановима Заједничке комисије за европске интеграције. (крај)

 

 


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу