MENI
23.12.2015.

Predsjedateljica Zastupničkoga doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjana Krišto uputila je čestitku u povodu Božića i božićnih blagdana

 
Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjane Krišto uputila je božićnu čestitku čiji sadržaj prenosimo u cjelosti:

"Svim rimokatolicima u Bosni i Hercegovini i onima koji žive diljem svijeta, a mislima su uz svoj dragi zavičaj, želim sretan i blagoslovljen Božić i božićne blagdane.
Želim svima da novorođeni Krist donese obilje mira i radosti osobno i njihovoj obitelji.

Mi kršćani vjerujemo da se Isus rodio, iz ljubavi i milosrđa prema ljudima. Božićna radost se živi u susretu sa svojim bližima i sa svim ljudima dobre volje. Na taj način smo bliži i sličniji svome Bogu.

Otvorimo svoja srca za duhovnu snagu Božića kako bi ojačali našu svijest o našoj misiji na ovoj zemlji i darovanu slobodu djelovanja usmjerili na stvaranje dobra, mira tolerancije i svekolikoga napretka u društvu u interesu svakoga čovjeka.

Svakodnevne teškoće, materijalne i duhovne, lakše ćemo prebroditi kao pojedinci i društvo, ako pokažemo više solidarnosti sa svojim susjedima i skrbi za one kojima je naša pomoć u ovom trenutku potrebna.

Neka ovi Božićni blagdani budu dani radosti, topline i susreta s bratom čovjekom.

Na dobro Vam došao Božić i Sveto porođenje Isusovo.

Koristim se prigodom zaželjeti svima i Sretnu i blagoslovljenu i Novu 2016. godinu!

Borjana Krišto,
predsjedateljica Zastupničkoga doma
Parlamentarne skupštine BiH" (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću