MENI
4.2.2016.

Članovi Zajedničkog povjerenstva za europske integracije sudjelovat će u Banjaluci na 6. Parlamentarnom forumu za europske integracije BiH


Predsjedatelj Zajedničkog povjerenstva za europske integracije Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Nikola Lovrinović i članovi tog povjerenstva Aleksandra Pandurević, Sifet Podžić, Ljilja Zovko, Saša Magazinović i Zdenka Džambas sudjelovat će sutra u Banjaluci u radu 6. Parlamentarnog foruma za europske integracije Bosne i Hercegovine. 

Na sastanku, čiji je domaćin Odbor za evropske integracije i regionalnu saradnju Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS), bit će razmotreni akcioni planovi svih razina vlasti za realizaciju Reformske agende za BiH za razdoblje od 2015. do 2018. godine. 

Tijekom sastanka razgovarat će se i o iskustvima i mogućnostima korištenja IPA fondova Europske unije u Bosni i Hercegovini.
Sudionici Foruma upoznat će se i sa organizacijom okruglih stolova u svezi sa aktualnim pitanjima procesa europskih integracija, a u svjetlu stupanja na snagu Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.

Osim članova Zajedničkog povjerenstva za europske integracije PSBiH i Odbora za evropske integracije i regionalnu saradnju NSRS, u radu 6. Parlamentarnog foruma za europske integracije BiH sudjelovat će i članovi Povjerenstva za europske integracije Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH), Povjerenstva za europske integracije Doma naroda Parlamenta FBiH, Povjerenstva za europske integracije Skupštine Brčko distrikta i predsjedatelji skupština županija u FBiH. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću