MENI
8.3.2016.

Чланови Делегације Парламентарне скупштине БиХ у Парламентарној скупштини НАТО-а Никола Ловриновић и Асим Сарајлић у посјети институцијама законодавне и извршне власти Републике Србије



Предсједавајући Делегације Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине у Парламентарној скупштини НАТО-а (ПСНАТО) Никола Ловриновић и члан Делегације Асим Сарајлић боравиће 9. и 10. марта у посјети институцијама законодавне и извршне власти Републике Србије.

Током дводневне посјете, коју ће бити реализована заједно са члановима Комитета за цивилну димензију безбједности и Поткомитета за демократско управљање ПСНАТО-а, Ловриновић и Сарајлић имаће сусрете са замјеником предсједнице Народне скупштине Србије Игором Бечићем, са премијером Србије Александром Вучићем, првим замјеником премијера и министром иностраних послова Србије Ивицом Дачићем, министром унутрашњих послова Србије Небојшом Стефановићем и министром рада и социјалне политике у Влади Србије Александром Вулином. 

Током сусрета са представницима Народне скупштине и Владе Србије предвиђени су разговори о статусу европских и евроатлантских интеграција земаља региона, као и о реализовању програма из сектора одбране и безбједности у сарадњи са НАТО-ом. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу