MENI
27.5.2015.

Održana 5. sjednica Zajedničkog povjerenstva za obranu i sigurnost BiH



Zajedničko povjerenstvo za obranu i sigurnost BiH na svojoj 5. sjednici primilo je k znanju Izvješće o radu Ministarstva obrane BiH za 2014. godinu.

K znanju su primljene i Informacija o produženju ugovora profesionalnim vojnim osobama, kao i dokument „Samoprocjena integriteta - Izvješće o kolegijalnoj ocjeni BiH“, čiji je sačinitelj Ministarstvo obrane BiH.

Nakon razmatranja Informacije o strukturi odgovora na Upitnik Procesa planiranja i revizije (PARP) za 2014. godinu, čiji je sačinitelj Povjerenstvo za NATO integracijski proces BiH Ministarstva vanjskih poslova BiH, Zajedničko povjerenstvo je predmetnu Informaciju, također, primilo k znanju.

K znanju su primljeni i Izvješće o radu Službe za poslove sa strancima za 2014. godinu, čiji je sačinitelj Služba za poslove sa strancima BiH, kao i Informacija o održanoj Drugoj konferenciji Platforme za smanjenje rizika od katastrofa u BiH, sačinitelja Ministarstva sigurnosti BiH.

Zajedničko povjerenstvo za obranu i sigurnost BiH primilo je k znanju i Informaciju o sudjelovanju članova ovog Povjerenstva u radu 17. Cetinjskog parlamentarnog foruma, održanog 27. i 28. 4. 2015. na Cetinju, kao i Informaciju o sudjelovanju članova Zajedničog povjerenstva za obranu i sigurnost BiH u radu Drugog obavještajno-sigurnosnog foruma, koji je 6. i 7. 5. 2015. godine održan u Beču.

Prije održavanja ove, održana je i 4. sjednica Zajedničkog povjerenstva za obranu i sigurnost PSBiH, koja je radi razmatranja informacija klasificiranih oznakom tajnosti, sukladno odredbama Zakona o zaštiti tajnih podataka, bila zatvorena za javnost. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću