MENI
7.6.2016

Predsjedavajući Predstavničkog doma Mladen Bosić čestitao Maji Gojković izbor za predsjednicu Narodne skupštine Republike Srbije i uputio joj poziv za službenu posjetu


"Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Mladen Bosić čestitao je Maji Gojković izbor za predsjednicu Narodne skupštine Republike Srbije, te izrazio očekivanje da će se i u narednom periodu nastaviti dobra saradnja i dodatno unaprijediti odnosi dva parlamenta. Kolegij Predstavničkog doma PSBiH donio je Odluku da se uputi zvaničan poziv za posjetu Maji Gojković i delegaciji Narodne skupštine Republike Srbije. 

- Želim da Vam uputim iskrene i srdačne čestitke zbog ponovnog izbora za predsjednicu Narodne skupštine Republike Srbije. Siguran sam da će te i u naredne četiri godine uspješno voditi Narodnu skupštinu Srbije u interesu svih njenih građana i dobre međudržavne i regionalne saradnje. Kolegij Predstavničkog doma Parlamentane skupštine BiH poziva Vas da dođete u zvaničnu posjetu kako bi u prijateljskom razgovoru dogovorili konkretne mjere, dodatno intenzivirali saradnju i unaprijedili dobre odnose između parlamenata Srbije i Bosne i Hercegovine." - saopćeno je iz Kabineta predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Mladena Bosića. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću