MENI
23.6.2016.

Одржана 10. сједница Комисије за избор и праћење рада Агенције за превенцију корупције и координацију борбе против корупције


Комисија за избор и праћење рада Агенције за превенцију корупције и координацију борбе против корупције на својој 10. сједници одржала је интервјуе са кандидатима за директора и два замјеника директора Агенције за превенцију корупције и координацију борбе против корупције.

На интервју се одазвало 18 кандидата. Од наведеног броја, четири кандидата пријавили су се за позицију директора, четири за замјеника директора, док је десет кандидата који су приступили данашњем интервјуу аплицирало на обје позиције предвиђене Јавним конкурсом за именовање директора и два замјеника директора Агенције за превенцију корупције и координацију борбе против корупције.

Комисија ће надаље, у складу са Пословником, бодовати све кандидате који су приступили данашњем интервјуу, након чега ће бити утврђен и приједлог ранг - листе који ће, заједно са извјештајем Комисије, бити достављен домовима Парламентарне скупштине БиХ на даље разматрање. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу