MENI
28.6.2016.

Предсједавајућа Парламентарне димензије ЦЕИ Моника Томић у Москви на 47. пленарном засједању Парламентарне скупштине Заједнице за економску сарадњу Црноморске регије



Посланица у Представничком дому Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине (ПСБиХ) и овогодишња предсједавајућа Парламентарне димензије Централноевропске иницијативе (ПДЦЕИ) Моника Томић присуствоваће 47. пленарном засједању Парламентарне скупштине Заједнице за економску сарадњу Црноморске регије (PABSEC), која ће се од 28. до 30. јуна ове године одржати у Москви. 

Предвиђено је да се госпођа Томић, која у Москву путује на позив предсједника Думе Руске Федерације и предсједавајућег PABSEC-а Sergeya Naryshkina, обрати парламентарцима из десет земаља које чине Заједнице за економску сарадњу Црноморске регије и поздрави их у својству предсједавајуће ПДЦЕИ.
 
Пленарно засједање PABSEC-а у Москви посвећено је теми под називом „Привредном сарадњом до мира, стабилности и просперитета земаља Црноморске регије“. Како је најављено, парламентарци ће у главном граду Русије расправљати и о економском, социјалном и политичком аспекту избјегличке кризе у земљама чланицама Црноморске регије. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу