MENI
10.9.2010.

У Бијелој сали инсталирана опрема за кориштење преносивих рачунараУ Бијелој сали Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине, у протеклом је периоду уграђена опрема за кориштење преносивих рачунара, с циљем ефикаснијег и транспарентнијег рада изабраних званичника. С обзиром на примарне циљеве ПСБиХ који се огледају, између осталог, у доношењу закона, давању сагласности за ратификовање међународних уговора, као и других питања нужних за примјену њених овласти, могућност кориштења лаптопа у Бијелој сали учинит ће извршење обавеза чланова Парламента, лакшим и ефикаснијим.
Тако ће у VI сазиву ПСБиХ, изабраним званичницима бити омогућено да у електронској форми имају своје говоре, расправе са сједница, као и учинити доступним друге материјале неопходне за обављање послова у законодавној власти.
Такођер, у Бијелој сали се одржавају и друге активности, као што су обраћања других званичника Парламенту БиХ, јавне расправе, конференције, тако да ће овакав вид услуге и другим особама бити од велике користи током посјете Парламентарној скуштини БиХ.  (крај)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу